Mentorcoaching


Meny

Mentorcoaching syftar till att utveckla dina coachfärdigheter och du ska vara väl förberedd inför din certifiering. För att ansöka om certifiering hos ICF är kravet att du har erhållit 10 timmars mentorcoaching. Mentorcoaching baseras på ICFs 11 kärnkompetenser och etiska riktlinjer. Av Convita AB erbjuds du ett individuellt anpassat upplägg där du blir coachad på dina coachfärdigheter och får rikligt med feedback.

Vi erbjuder mentorcoaching både enskilt och i grupp och vi har lång erfarenhet av mentorcoaching och coachande handledning.


"I Inger finns en sällsynt kombination av djup och skärpa. Hennes timing och förmåga att vara varsamt rakt på sak, leder till såväl insikter som konkreta resultat. Att hitta rätt coach kan vara avgörande och leda till viktiga genombrott. Jag anlitade Inger i rollen som mentorcoach inför certifiering på ACC-nivå och det blev för mig avgörande."
Torben Buzas Eliasson, Certifierad coach, Södertälje


"Som mentorcoach gav du mig inspiration och glädje i min coaching. Du delade med dig av dina kunskaper och gav mig därigenom insikter som jag i min fortsatta utveckling som coach haft stor nytta av."
Kerstin Liljegren, ledarcoach

Vår kompetens

Inger Berglund har MCC certifiering samt specifik utbildning som coachande handledare. Hon har lång erfarenhet som mentorcoach och coachande handledare. Convita AB samarbetar med en av Nordens ledande aktörer inom coachutbildning och Inger har utbildat och handlett hundratals professionella coacher på ACC och PCC nivå. Inger är medlem i ICF.

Kontakta oss